Geile amateur lakota (29)

Acties

Informatie

lakota (29)

Bericht van lakota

IIk kan niet zeggen dat ik een meisje ben - een mysterie, maar ik heb zeker een pit ...als je geen fan bent van rozijnen, kun je zeggen dat dit gedroogde abrikozen zijn) En als je meer van bakken houdt, dan ben ik het zoetste kaneelbroodje dat je ooit he)

Informatie over lakota

Naam: lakota
Leeftijd: 29
Woonplaats: Moskou
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: aziatisch

Mijn interesses

Ik eet graag Ik eet graag alles behalve vlees) SAVE DIEREN!!!) en drink graag alles wat brandt))). Mijn hobbie(s): mijn hobby is retrograde Mercurius))). Mijn favoriete muziek is Ik ben een muziekliefhebber maar ik hou van popmuziek !!. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op dunne ziel - dik ... lul))) hhahaha. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is weet je hoe een hond staat?) en mijn favoriete plekje(s) zijn in jouw handen zal ik alles vergeten .... Bij mannen val ik op hun misschien handen en vingers.... Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een aziatisch uiterlijk. Mijn Karakter: het karakter is vrij zacht en volgzaam ... ik zou een schattig konijntje zijn). Mijn Sterrenbeeld is tweelingen. Mooi aan mezelf: Ik hou gewoon van mezelf voor alles :) Ik ben getalenteerd en ik kweek avocado's) wat heb je nog mee. Mijn levensdoel is: Ik wil gelukkig leven ... en een gezin stichten. Mijn levensmotto is: alleen vooruit en geen stap terug! (alleen in retrograde kwik)). Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is misschien is een beetje onoplettendheid genoeg om me af te wenden. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou